Kjøpsvilkår

Leveranse

Vi behandler din bestilling så fort vi kan, vanligvis i løpet av 1-3 virkedager. Hvis varen du har bestilt er utsolgt vil du få beskjed på e-posten du har oppgitt. Du vil vanligvis ha pakken i løpet av ca. 5 virkedager, avhengig av postgangen. Varer som bestilles fredag og lørdag vil vanligvis først bli behandlet på mandag.

Betaling

Alle våre betalinger skjer med sikker betaling via Bambora.
Du kan velge mellom å betale med kort, via faktura eller Vipps.

Debet/Kredittkort
Kortet blir belastet samme dag som varene sendes.

Faktura
Du kan velge faktura, og må da betale innen 14 dager.

Vipps
Du kan også velge å betale med Vipps.

Valuta
Alle priser er presentert i NOK og inklusive mva.

Forsendelse

Porto/forsendelsesutgifter
Forsendelsesutgiftene vil avhenge av pakkens størrelse og vekt. Minstepris er kr. 45,- for små, lette pakker. Varene sendes da som pakke rett i
postkassen.
Større/tyngre pakker eller varer med en verdi over kr. 750,- sendes med Bring som sporbar pakke og koster fra kr. 170,- avhengig av vekt og volum.
Fraktprisen vil synes før du godkjenner kjøpet. Prisene er inklusive mva.
Du får beskjed fra Bring på SMS til telefonnummeret du har oppgitt når pakken er klar til å hentes på ditt nærmeste postkontor eller post i butikk.

Kansellering

Det er fullt mulig å kansellere en ordre. Dette må gjøres før vi har sendt varene. Hvis du har betalt med kort vil hele beløpet bli tilbakeført til kortet ditt.
Hvis varen allerede er sendt, må du selv stå for kostnadene ved å sende varene i retur og du får tilbake varenes verdi, ikke forsendelsesutgiftene.

Bytte/retur

Hvis du ønsker å bytte eller returnere en vare, må du fylle ut angrerettskjemaet du fikk på e-post sammen med bekreftelsen om at varen er sendt.

Du har full returrett i 14 dager fra du har mottatt pakken.  Ønsker du å returnere eller bytte en vare må originalemballasjen være hel og merkelappene sitte på.

Hvis du ønsker å returnere for å få pengene igjen, må du legge ved kvittering for varen.  Det er bare varens verdi som returneres ikke forsendelsesutgifter og eventuelle gebyrer.
Beløpet vil bli tilbakeført til ditt kort eller din konto, avhengig av hvilken betalingsform du har valgt.

Du er selv ansvarlig for porto og varens verdi ved retur.

Husk å legge ved returporto hvis du ønsker å bytte til en annen størrelse eller produkt.