Kjøpsvilkår

Leveranse

Vi behandler din bestilling så fort vi kan, vanligvis i løpet av 1-3 dager. Hvis varen du har bestilt er utsolgt vil du få beskjed på e-posten du har oppgitt. Du vil vanligvis ha pakken i løpet av ca. 5 dager, avhengig av postgangen..

Betaling

Alle våre betalinger skjer med sikker betaling via Stripe


Debet/Kredittkort
Kortet blir belastet samme dag som varene sendes.

Faktura
Fakturering er foreløpig bare for bedriftskunder. Ta kontakt på telefon 67 55 07 27 eller e-post: post@blafugl.no

Valuta
Alle priser er presentert i NOK og inklusive mva.

Forsendelse

Porto/forsendelsesutgifter
Forsendelsesutgiftene vil avhenge av pakkens størrelse og vekt. Minstepris er kr. 60,- for små, lette pakker. Varene sendes da som vanlig brev, og du får dem rett i postkassen.
Større/tyngre pakker eller varer sendes med Bring som sporbar pakke og koster fra kr. 170,- avhengig av vekt og volum. Fraktprisen vil synes før du godkjenner kjøpet. Prisene er inklusive mva. Du får beskjed fra Bring på SMS til telefonnummeret du har oppgitt når pakken er klar til å hentes på ditt nærmeste postkontor eller post i butikk.

Kansellering

Det er fullt mulig å kansellere en ordre. Dette må gjøres før vi har sendt varene. Hvis du har betalt med kort vil hele beløpet bli tilbakeført til kortet ditt.
Hvis varen allerede er sendt, må du selv stå for kostnadene ved å sende varene i retur og du får tilbake varenes verdi, ikke forsendelsesutgiftene.

Bytte/retur

Hvis du ønsker å bytte eller returnere en vare, må du fylle ut angrerettskjemaet du fikk på e-post sammen med bekreftelsen om at varen er sendt.

Du har full returrett i 14 dager fra du har mottatt pakken.  Ønsker du å returnere eller bytte en vare må originalemballasjen være hel og merkelappene sitte på.

Hvis du ønsker å returnere for å få pengene igjen, må du legge ved kvittering for varen.  Det er bare varens verdi som returneres ikke forsendelsesutgifter og eventuelle gebyrer.

Du er selv ansvarlig for porto og varens verdi ved retur.

Husk å legge ved returporto hvis du ønsker å bytte til en annen størrelse eller produkt.