Blå Fugl ble startet som en omreisende virksomhet høsten 1999.

Ved oppstart i 1999 ønsket vi å tilby ballettutstyr fra de beste leverandørene i verden til norske dansere for best mulig pris. Etter hvert som varelageret ble for stort for den omreisende virksomheten, fant vi lokaler i Sandvika. Vi åpnet butikken i januar 2002, og selv om vi lå temmelig bortgjemt, fant kundene frem til oss. Etter hvert ble vårt lille butikklokale i minste laget, og høsten 2006 flyttet vi inn i et større lokale i samme bygg. Siden den gang har vi byttet lokale ennå to ganger og ligger nå i et lyst, trivelige lokale på gateplan i den gamle delen av Sandvika.

Innehaveren av Blå Fugl er tidligere danser i Operaballetten (nå Den Norske Opera og Ballett), og har i over 25 år undervist i ballett ved en videregående skole i Oslo.

Du vil finne mange av våre produkter på hjemmesidene våre. Dersom du har spørsmål om våre produkter eller legger merke til noe du savner så er det baare å ta kontakt med oss – vi hjelper deg gjerne.

Skoler

Vi besøker gjerne skoler i Østlandsområdet med et utvalg av våre produkter. Vi kan komme ettermiddag/kveld, eller lørdag og søndag. Ta kontakt for nærmere avtale.

Hvis en skole ønsker å kjøpe inn en større mengde treningstøy eller sko for å selge videre til sine elever – ta kontakt, så blir vi enige om pris.

Vi forhandler også kostymer fra Grishko, Body Wrappers og IDS, Det er forholdsvis lang bestillingstid på kostymer, du må beregne fra 6-10 uker.